Hytera VM780 bodycam

De Hytera VM780 is een all-in-one bodycam, ontworpen om uw mensen op het terrein te ondersteunen. Deze geavanceerde bodycam combineert een camera, een luidsprekermicrofoon en een krachtig 4G hardwareplatform in één compact apparaat. Met de VM780 hebt u altijd de mogelijkheid om videob... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera VM780 is een all-in-one bodycam, ontworpen om uw mensen op het terrein te ondersteunen. Deze geavanceerde bodycam combineert een camera, een luidsprekermicrofoon en een krachtig 4G hardwareplatform in één compact apparaat. Met de VM780 hebt u altijd de mogelijkheid om videobeelden vast te leggen, op te slaan en te delen, maar ook om spraakcommunicatie te voeren en een noodalarm te initiëren onder kritieke omstandigheden.

Duurzaam en Betrouwbaar

Met een lange batterijduur van meer dan 9 uur continue video-opname, dankzij de 3500 mAh batterij, kunt u erop vertrouwen dat de VM780 altijd klaar is voor gebruik. Het apparaat is uitgerust met een anti-tamper mechanisme, waardoor gebruikers het digitale bewijsmateriaal niet direct van de bodycam kunnen aanpassen of wissen. Alle verzamelde gegevens worden beschermd met de AES256-versleutelingsalgoritme, waardoor de integriteit van uw bewijsmateriaal gewaarborgd blijft.

Verhoog de Veiligheid en Efficiëntie op het Werk

De VM780 stelt u in staat om verschillende watermerken op de video en foto's te zetten, zoals datatijd, apparaat-ID of gebruikers-ID, wat bijdraagt aan de traceerbaarheid van het bewijsmateriaal. Daarnaast is de bodycam uitgerust met een ingebouwde GPS, waardoor het zijn positie-informatie terug naar het controlecentrum kan uploaden. Bij het indrukken van de noodknop wordt automatisch de video-opname gestart en wordt er direct een alarm naar het controlecentrum gestuurd.

Uitgebreide Functionaliteit en Gebruiksgemak

Dankzij het kleurenscherm kunt u gemakkelijk audio-, video- en afbeeldingsbestanden op locatie bekijken en afspelen. De bodycam is compatibel met PoC-toepassingen en beschikt over een 1080p HD-video, 216° draaibare lens en ingebouwde 3G/4G, Wi-Fi en Bluetooth-connectiviteit. Dit maakt de VM780 tot een zeer veelzijdige tool die de veiligheid en efficiëntie van uw werkzaamheden verbetert.

Robuust Ontwerp

De VM780 is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Het is ontworpen volgens de IP67- en MIL-STD-810G-normen, wat betekent dat het bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Het is een betrouwbare partner die u kunt vertrouwen, ongeacht de situatie.

Zorg voor de veiligheid van uw team, verzamel betrouwbaar bewijsmateriaal en verhoog de efficiëntie op het werk met de Hytera VM780 bodycam. De VM780 is verkrijgbaar in 16GB, 32GB, 64GB en 128GB geheugencapaciteit uitvoeringen.

hytera-portofoons

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer VM780
Productnaam Hytera VM780 bodycam

Afmeting en gewicht

Afmeting 115 x 61 x 26 mm
Gewicht 205 g (inclusief batterij)

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 3500 mAh
Batterij verwijderbaar Ja, eenvoudig door gebruiker
Batterij Laadtijd 4 uur
Batterij Opname modus * Tot 8 uur bij continu video-opnamen (720p@30 fps)

Audio eigenschappen

Audio Opname Ja

Video eigenschappen

Video format H.264 en H.265-indeling
Video resolutie 1080p, 720p, 480p
Video frame rate 30FPS op 1080P, 720P en 480P en 60FPS op 720P
Video opslag capaciteit 16 GB/32 GB/64 GB/128 GB (verschillende modellen)

Camera eigenschappen

Camera knoppen Ja voor het maken van een video, foto of audioopname
Camera lens invalshoek 0.8 m - infinity
Camera dag- en nachtmodus Ja

Wi-Fi eigenschappen

WiFi Specificaties 802.11 b/g/n
Wi-Fi Beveiliging WPA2-PSK

Beveiliging eigenschappen

Bodycams huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van bodycams kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven