Hytera VM580D bodycam

De Hytera VM580D bodycam is een robuuste en veelzijdige hulpmiddel die onmisbaar is voor hedendaagse rechtshandhaving. Deze bodycam bevordert niet alleen de transparantie tussen ambtenaren en burgers, maar fungeert ook als een afschrikmiddel tegen machtsmisbruik en gewelddadig gedrag. Door... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De Hytera VM580D bodycam is een robuuste en veelzijdige hulpmiddel die onmisbaar is voor hedendaagse rechtshandhaving. Deze bodycam bevordert niet alleen de transparantie tussen ambtenaren en burgers, maar fungeert ook als een afschrikmiddel tegen machtsmisbruik en gewelddadig gedrag. Door gebeurtenissen nauwkeurig vast te leggen, kan de Hytera VM580D bijdragen aan betere verantwoordelijkheid en samenwerking in noodsituaties.

Eenvoudig en Duurzaam

De Hytera VM580D is met een dikte van slechts 20 mm en een gewicht van 172 gram, eenvoudig in gebruik. Gemakkelijk in de hand te houden of aan uw uniform te bevestigen. Deze bodycam is ontworpen om de zware omstandigheden van uw werkplek te weerstaan. Met een IP68-certificering is de camera volledig stofdicht en waterbestendig. Daarnaast voldoet de VM580D aan de MIL-STD-810G-standaarden en kan een val van 2 meter doorstaan.

Hoogwaardige Video en Nachtzicht

De Hytera VM580D bodycam ondersteunt video-opnames in 1080P bij 30FPS. Met de infrarood nachtzichttechnologie kan de camera duidelijke beelden vastleggen onder omstandigheden met weinig licht. De camera heeft twee infrarood LED's die automatisch inschakelen in gedimd licht om de nachtzichtmogelijkheden te verbeteren, wat helpt bij het herkennen van een menselijk gezicht binnen 5 meter of een omtrek binnen 10 meter in het donker.

LTE Live Video Streaming en Push-To-Talk Over Cellular (PoC) Portofoon

De VM580D kan live video streamen naar het controlecentrum via een LTE-netwerk. Daarnaast fungeert het als een tweerichtingsradio met de Push-To-Talk Over Cellular (PoC) applicaties. Via een LTE of WLAN-netwerk kunt u een spraakoproep maken door simpelweg op de Push-To-Talk (PTT) -toets te drukken. De camera heeft een krachtige 1-watt speaker om luid en helder geluid te leveren tijdens de oproep, zelfs in een lawaaiige omgeving.

Lange Batterijduur en Opslagruimte

Met een 3000mAh batterij biedt de VM580D tot 8 uur aan continue video-opname op een enkele lading. Bovendien maakt het ontwerp met schakelknop het gemakkelijk om de batterij te vervangen waar je ook bent. De camera heeft ook een geheugencapaciteit van 16GB met optioneel 32GB, 64GB, of 128GB.

hytera-portofoons

Pakketinhoud

De VM580D van Hytera wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Hytera VM580D specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Hytera
Artikelnummer VM580D
Productnaam Hytera VM580D bodycam

Afmeting en gewicht

Afmeting 94 x 63 x 20 mm
Gewicht 172 g (inclusief batterij en riemclip)

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion 3000 mAh
Batterij verwijderbaar Ja, eenvoudig door gebruiker
Batterij Laadtijd 4 uur
Batterij Opname modus * Tot 8 uur bij continu video-opnamen (720p@30 fps)

Audio eigenschappen

Audio Opname Ja

Video eigenschappen

Video format H.264-indeling
Video resolutie 1080p, 720p, 480p
Video frame rate 30FPS op 1080P, 720P en 480P
Video opslag capaciteit 16 GB/32 GB/64 GB/128 GB (verschillende modellen)

Camera eigenschappen

Camera knoppen Ja voor het maken van een video
Camera lens invalshoek 0.5 m - infinity
Camera dag- en nachtmodus Ja

Wi-Fi eigenschappen

WiFi Specificaties 802.11 b/g/n
Wi-Fi Beveiliging WPA2-PSK

Beveiliging eigenschappen

Bodycams huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van bodycams kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven