EdeSix VB-200 bodycam

De EdeSix VB-200 is een professionele videobadge bodycam om eenvoudig uit een perfect standpunt belangrijke momenten vast te leggen, die van grote waarde kunnen zijn voor het behandelen of oplossen van situaties. Deze bodycam heeft een extra grote opnamelens van 130 graden breed, waarmee h... Lees meer

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Omschrijving

De EdeSix VB-200 is een professionele videobadge bodycam om eenvoudig uit een perfect standpunt belangrijke momenten vast te leggen, die van grote waarde kunnen zijn voor het behandelen of oplossen van situaties. Deze bodycam heeft een extra grote opnamelens van 130 graden breed, waarmee het een breed perspectief filmt zodat er niks gemist wordt.

De bodycam zal vele voordelen bieden voor medewerkers in bijvoorbeeld beveiligingsinstanties of hulpverleners. Daarnaast zal de aanwezigheid van een bodycam minder snel tot geweld uitlokken omdat alles vastgelegd wordt. Mochten situaties toch escaleren, levert de camera bewijsmateriaal op voor de navolging van het incident. De video- en audio-fragmenten worden veilig op de camera bewaard op de niet-verwijderbare SD-kaart en zijn gecodeerd.

Eenvoudig in gebruik

De bodycam is zeer eenvoudig te gebruiken en het opnemen vereist geen structurele stappen of handelswijze. Verschuif de schakelaar om de opname te starten of te stoppen. De grote knoppen zorgen ervoor dat je de knop eenvoudig activeert, ook met handschoenen aan. Er zijn meerdere draagaccessoires beschikbaar, waaronder Klick Fast voor een breed scala aan behoeftes en uniformen.

Opname van zeer helder beeldmateriaal

De belichte lens betekent dat u kunt profiteren van de pre-record-functie van de VB-200. Hiermee kunnen niet-opgenomen activiteiten teruggehaald worden met de bodycam en alsnog bekeken worden. De lens is zeer helder en is zowel overdag als in de nacht bruikbaar voor uitstekend beeldmateriaal. Dergelijke straatverlichting of interne verlichting is meer dan voldoende voor het vastleggen van bewijs.

Voldoende batterijduur voor een gehele shift

De VB-200 bevat een lithium-ion accu en is geïntegreerd in de bodycam. Voor het opladen hoeft de accu niet uit de bodycam gehaald te worden, maar kan in ze geheel aan de lader gezet worden. De batterijcapaciteit in stand-by modus bedraagt 48 uur, wat ervoor zorgt dat er voldoende batterijduur is voor operationele diensten. De opnamecapaciteit bedraagt 8 uur wanneer de accu volledig is opgeladen.

edesix-bodycams

Pakketinhoud

De VB-200 van Edesix wordt standaard geleverd met de volgende artikelen:

Productnaam Edesix VB-200 Bodycam
Modelnummer(s) VB-200
Accu Standaard Lithium ion batterij voor 8 uur opnemen
Documentatie Verkorte handleiding, veiligheidsinstructies en RTTE informatie

Direct online een offerte aanvragen

Vraag voor dit product direct online een vrijblijvende offerte aan.

Medewerker SMELT
Kan ik u adviseren?

Wilt u meer informatie, uitgebreid advies, een persoonlijke afspraak of liever direct een offerte? Neem contact op met onze productadviseurs, zij helpen u graag verder.

E-Mail
Live Chat

Edesix VB-200 specificaties

Algemene eigenschappen

Merk Edesix
Artikelnummer VB-200
Productnaam EdeSix VB-200 bodycam

Afmeting en gewicht

Afmeting 95mm x 62mm x 16mm
Gewicht 127g zonder bevestigingsmateriaal en 137g met bevestigingsmateriaal

Batterij eigenschappen

Batterij Type Lithium-ion
Batterij verwijderbaar Nee, niet door gebruiker
Batterij Laadtijd 3 uur met dockingstation en 6 uur met USB-kabel
Batterij stand-by tijd * 48 uur

Audio eigenschappen

Audio Opname Ja

Video eigenschappen

Video format MP4
Video resolutie 1280 x 720 (HD)
Video frame rate Maximaal 30 frames per seconden
Video opslag capaciteit 16GB

Camera eigenschappen

Camera knoppen 1 knop boven op camera om opname te starten of te stoppen
Camera lens invalshoek 130 graden gezichtsveld
Camera dag- en nachtmodus Ondersteunt omstandigheden met weinig licht tot 2 lux
Camera notificaties Visueel opnamelicht en hoorbare pieptoon om de gebruiker op de hoogte te stellen van opname aan / uit

Wi-Fi eigenschappen

Beveiliging eigenschappen

Beveiliging opslagmedia De VB-200 verschijnt niet als een USB-opslagapparaat en kan geen bestanden ontvangen terwijl het is verbonden met een netwerk.
Beveiliging Audit trail Gebruiks-, bewerkingen- en opnamegegevens allemaal vastgelegd en geïndexeerd.
Opname bekijken, kopiëren en verwijderen De VB-200-gebruiker kan geen opnames rechtstreeks vanaf het apparaat of de camera openen, bekijken of verwijderen zonder de juiste autorisatie
Bodycams huren
Liever huren of leasen?

Naast het kopen van bodycams kunt u bij ons ook terecht voor korte en langere termijn huur en gunstige leaseovereenkomsten voor meerdere jaren. Ideaal wanneer u het apparatuur niet altijd gebruikt zoals tijdens een evenement, braderie, shutdown, bouwproject of gewoon om de hoge investering van het apparatuur te spreiden over maandelijkse termijnen.

Verhuur

Lees meer over onze verhuurdiensten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Leasen

Leasen zoals u het wilt. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan.

Alternatieven